Kom kijken in onze 2000 vierkante meter grote winkel en ontdek waar u blij van wordt. Stel een complete woninginrichting samen voor een klein prijsje of vind waar u al lang naar op zoek bent.

In onze winkel kunt u een breed assortiment aan gebruikte spullen vinden, die tegen een redelijke prijs wordt aangeboden. Kringloop Heerle heeft in zijn assortiment: meubelen, kleding, boeken, cd's, dvd's en platen, curiosa, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, etc. Het leuke is dat het assortiment vaste rubrieken kent, maar toch iedere dag verandert. Dagelijks komen er nieuwe artikelen binnen die vaak dezelfde dag nog in de winkel komen te staan. Kringloop Heerle is er voor iedereen, met een grote of kleine beurs, met veel of weinig tijd, avontuurlijk of op zichzelf, kortom voor ons allemaal. Wat u ook zoekt, u kunt het zo gek niet bedenken of u treft het bij ons aan. Na aankoop is het bezorgen van gekochte meubelen tegen een kleine vergoeding mogelijk.

 

Heeft u veel, misschien wel teveel, in uw huis/garage staan? Wilt u hier eigenlijk wel vanaf maar vindt u het zonde om het weg te gooien? Dan kan kringloop Heerle voor u de uitgelezen plaats zijn waar uw dierbare spulletjes een tweede leven kunnen krijgen. Wij zijn blij met alle bruikbare artikelen die weer verkocht kunnen worden.