Oprichting en doelstellingen:

 

Wij zijn een kringloop / recycling bedrijf waarvan alle opbrengst aan goede doelen word gedoneerd. Daarom werken wij alleen maar met vrijwilligers.

Wij steunen het kwf en stichting dierenlot maar zijn nog opzoek naar meer goede doelen.

De stichting Heerle is opgericht in november 2016 door een kleine groep enthousiaste Vrijwilligers, die op een bewuste wijze een bijdrage willen leveren aan het behoud van een schoon milieu door hergebruik van goederen. De stichting Kringloop Heerle heeft zich dan ook als taak gesteld: het exploiteren van een professioneel opgezette kringloopwinkel in de gemeente Roosendaal. 

Het hoofddoel van de stichting is het inzamelen, verwerken en verkopen van afgedankte en mogelijk herbruikbare goederen. Er wordt door de stichting Kringloop Heerle gestreefd naar optimaal hergebruik en het stimuleren van bewust afvalgedrag bij de bevolking.

Een ander belangrijk doel van de stichting is het creëren van zinvol werk voor mensen die in het reguliere arbeidscircuit buiten de boot (dreigen) te vallen. 

Binnen de kringloopwinkel wordt er veel werk verzet door bovenstaande medewerkers, maar ook door mensen die een zinvolle (vrije-) tijdbesteding zoeken.